Sosyal Bilimler Enstitüsü
12.02.2024

2023-2024 Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Seçim İşlemleri Hakkında Duyuru

*Enstitümüzdeki Doktora, Tezli Yüksek Lisans, Tezli Yüksek Lisans (ikinci öğretim) ve Tezsiz Yüksek Lisans kayıt yenileme işlemleri  12 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında danışmanınız ile görüşerek öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme ve ders seçimi işlemlerini yapmak zorundadırlar. 

**Harç borcu bulunan öğrencilerimiz (Tezsiz Yüksek Lisans, 2. Üniversite, Dönem Aşımı v.b. Durumlar) kayıt yenileme işlemi yapmadan önce  Vakıbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile Öğrenci Numarası kullanılarak harç ücretini yatırmaları gerekmektedir.
 
  • - Aktif kayıtlı olan tüm öğrenciler kendi danışmanı adına açılan Uzmanlık Alan dersini seçmek zorundadır.
- Tezli Yüksek Lisans ve Doktora programlarında öğrencilerin mezun olabilmek için en az 8 ders almaları zorunludur.(Örnek; ilk dönem 4 ders alan öğrenci ikinci dönem 4 ders almalıdır. Öğrenci Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği zorunlu dersini daha önce almadıysa veya alıp başarısız olduysa mutlaka SBEORT505 kodlu Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği dersini Ders kaydı kısmında Müfredat / Bölüm Dışı kısmına girerek Ders kısmına SB yazıp Ara/Bul seçeneğine tıklayarak  ekleme yapabilirsiniz.)

*Tezsiz yüksek lisans programlarında bilimsel araştırma teknikleri ile araştırma ve yayın etiği konularını içeren herhangi bir dersi almaları zorunludur. 
  • Dersler akademik takvime göre 19 Şubat 2024 tarihinde başlayacaktır. 
  • Yoğunluktan dolayı Enstitümüzde telefonla bilgi verilmemektedir. Ders kaydı dışındaki sorularınızı [email protected] adresinden göndermeniz gerekmektedir.

AKADEMİK TAKVİM