14.09.2020

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alımlarında Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi ve Bilim Sınavı Salon Yerleri

*******2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz yarıyılı Yüksek Lisans ve Doktora Öğrenci Alım Duyurusu Bilim Sınavına Girecek Adayların Listesi aşağıda yayınlanmıştır.  Bilim Sınavı 16/09/2020 tarihinde Saat:10:00 yapılacaktır. Adayların Bilim sınavı saatinden en az 20 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

*****Doktora Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.

****Yüksek Lisans Programı Bilim Sınavı Listesi İçin Tıklayınız.  (Tük Müziği YL, Geleneksel Türk Sanatları YL, Seramik YL, Resim YL, İç Mimarlı ve Çevre Tasarımı YL, Grafik YL Bölümleri İçin Geçerlidir.)

****Doktora Programı Başvurusu Reddedilen Adayların Listesi İçin Tıklayınız. (Bu Listede Sadece Bilim Sınavına Girecek Öğrencilerden Başvurusu Reddedilenler Yer Almaktadır.)

****Yüksek Lisans Programı Başvurusu Reddedilen Adayların Listesi İçin Tıklayınız. (Bu Listede Sadece Bilim Sınavına Girecek Öğrencilerden Başvurusu Reddedilenler Yer Almaktadır.)

*******************BİLİM SINAVI SALON VE YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.*****************

Buna göre aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir.

1 - Resmi Kimlik Belgesini yanında bulundurmayan adaylar sınava alınmayacaktır. (Kimlik Kartı, Ehliyet veya Pasaport)

2 - Sınava giren öğrencilerin, online başvuru esnasında otomasyon sisteminden aldıkları Başvuru Formunu sınava gelirken yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav esnasında görevliler tarafından bu belge toplanacaktır. Belgesi yanında bulunmayan adaylar kesinlikle sınava alınmayacaktır. (Başvuru sırasında belgesini alamamış olan adaylar  belgelerini online başvuru sisteminden alabilirler)

3 - Sınav Listelerinde bulunmayan adaylar kesinlikle sınava giremez. Bilim sınavına kontenjanın üç katı kadar öğrenci davet edilmiştir.

4- Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuvarın enstitülerdeki Anabilim / Anasanat dalları (Tük Müziği YL, Geleneksel Türk Sanatları YL, Seramik YL, Resim YL, İç Mimarlı ve Çevre Tasarımı YL, Grafik YL,) dışında 2020-2021 Güz Dönemi Lisansüstü öğrenci alımlarında Yüksek Lisans başvurularında bilim sınavı yapılmayacaktır.