Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü
27.06.2019

2018-2019 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Mezuniyet Töreni

 

Fakültemiz 2018-2019 öğretim yılı mezuniyeti 24 Haziran 2019 Pazartesi günü yerleşkemizde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile kutlanmıştır.

Bölümümüz öğretim üyeleri Prof. Dr. Önder KUTLU, Doç. Dr. Erhan ÖRSELLİ, Dr. Öğr. Üyesi Erdal BAYRAKCI ve Dr. Öğr. Üyesi Belgin UÇAR KOCAOĞLU tarafından mezun olan değerli öğrencilerimize belgeleri takdim edilmiştir. Ayrıca,  bölümümüz normal öğretim programında dereceye giren bölüm birincisi Zeynep Yıldız, bölüm ikincisi Yusuf Cihad Özmen ve bölüm üçüncüsü Ahmet Fevzi Avcı’ya; İkinci öğretim programında dereceye giren bölüm birincisi Rumeysa Bilgen, bölüm ikincisi Ahmet Kısıl ve bölüm üçüncüsü Büşra Haykır’a ödülleri ve plaketleri bölüm başkanımız sayın Prof. Dr. Önder KUTLU tarafından verilmiştir. Mezun olan tüm öğrencilerimizi ve ailelerini tekrar tebrik ederiz, mezunlarımıza gelecek yaşantılarında başarılar dileriz.

Elim bir trafik kazası sonucu ebediyete uğurladığımız bölümümüz öğrencisi Kübra ARSLAN’ın mezuniyet belgesi bölüm arkadaşı Merve Karadağ’a tören sırasında takdim edilmiştir. Aramızdan ayrılan öğrencimize Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve arkadaşlarına tekrar başsağlığı dileklerimizi sunarız.