Siyasal Bilgiler Fakültesi
17.03.2022

Özbekistan Üniversitelerinden Üniversitemize İade-i Ziyaret

Bugün Özbekistan’daki Özbekistan Ulusal Üniversitesi, Taşkent Bölgesi Chirchik Devlet Pedagoji Enstitüsü ve Al-Bukhari Üniversitesi tarafından bilimsel iş birliklerini geliştirmek, lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenciler ile akademisyen değişim programlarını başlatmak, ortak bilimsel proje faaliyetleri yürütmek ve akademik yayınlar oluşturmak amacıyla Fakültemize iade-i ziyaret gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Birol Mercan tarafından aralarında Al-Bukhari Üniversitesi’nin kurucusu Sn. Mirzaev Kozimjon Kamildjanovich, Al-Bukhari Üniversitesi’nin Rektörü Sn. Doç. Dr.Akhmedov Muzaffar Buribaevich, İktisat Fakültesi Dekanı Sn. Ismailov Azizbek Ruzimakhammatovich, Pedagoji ve Psikoloji Fakültesi Dekanı Sn. Doç.Dr.Egamberdieva Farida Uktamovna, Taşkent Bölgesi Chirchik Devlet Pedagoji Enstitüsü’nün Rektör Yrd. Sn. Doç. Dr. Khaydarov Ilhom Qudratovich, Turizm Fakültesi Dekanı Sn. Doç. Dr. Mahmudov Muhammadismoil Mukhitdinovich ve Özbekistan Ulusal Üniversitesi’nin öğretim üyelerinden oluşan heyete Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında bilgiler verildi.