Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
26.11.2022

''Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Yöntemleri'' Söyleşi Gerçekleştirildi

25 Kasım, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günüdür. Bu önemli güne dikkat çekmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Yerleşkesinde, Meslek Yüksekokulumuz tarafından 25 Kasım 2022 tarihinde “Kadına yönelik şiddetle mücadele yöntemleri” konulu bir söyleşi etkinliği düzenlendi. Moderatörlüğünü Yüksekokulumuzun öğretim üyelerinden Fatma Nur Takı’nın yaptığı etkinliğe konuşmacı olarak KADEM Konya temsilcisi Aytül Dağ katıldı. İlçemizdeki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının idarecilerinin, Seydişehir Yerleşkesinde bulunan akademisyen ve idari yöneticilerin, öğretmenlerin ve üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlik samimi bir ortamda gerçekleşti. Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi ibrahim Çetin’in açılış konuşması ile başlayan etkinlikte konuşmacımızın yanı sıra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Arslan, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Yusuf Uzun ve öğrenciler de söz aldı.