Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
05.10.2022

Yüksekokulumuzda Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Dünya’da ve ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemisinin etkileri ile azalan kan bağışına dikkat çekmek ve farkındalığı artırmak amacı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesinde 27.09.2022 tarihinde “İyi ki Varsın. Kan Dostum” sloganı ile kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kampanya öğrencilerimiz tarafından oldukça ilgi gördü. Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrafim ÇETİN, kampanyada emeği geçen  İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Rukiye BURUCU hocamıza, Yüksekokul Sekreterimiz Ömer Faruk ŞAHAP' a ve öğrencilerimizden Alican Kal, Ayşen Tiryaki, Büşra Bağatur, Edanur Erdem, Elif Tartan, Esra Şanlı, Fadime Kocabey, Melisa Bilgim, Öznur Tanatar, Penpegül Çiçek, Semanur Balkaya ve Lütfiye Yıldırdıya teşekkür ederek KIZILAY çalışmalarının hem fakültede hemde Yerleşkemizde aralıklarla devam edeceğini bildirdi. Etkinlik KIZILAY çalışanı Sayın Mustafa ŞAHİN' in programa katkı verenlere sertifika vermesiyle son buldu.