Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi
26.05.2022

Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültemizde Hemşirelik Haftası Kutlandı

Üniversitemiz Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesinde, Hemşirelik Haftası düzenlenen konferansla kutlandı.

Programa, Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emel Ege ile Dr. Öğr. Üyesi Sibel Kıyak konuşmacı olarak katıldı.

‘Hemşirelikte Değişim’ konusunun vurgulandığı etkinlikte, hemşirelerin sağlık ekibinin vazgeçilmez bir parçası olarak yerini alacağı ve bunun değişime ayak uydurmayla gerçekleşeceği belirtildi.

Üniversitemiz Seydişehir Kamil Akkanat Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamdi Arbağ ise, programın düzenlenmesinde emeğe geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda Dekan Prof. Dr. Hamdi Arbağ, Prof Dr. Emel Ege ve Dr. Öğr. Üyesi Sibel Kıyak’a teşekkür belgesi ve çiçek takdiminde bulundu.