Seydişehir Meslek Yüksekokulu
06.07.2020

Üç Ders Sınavı Duyurusu

Üniversitemiz senatosu tarafından Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasının ç bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavlarının pandemi sebebiyle 2019-2020 bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydı ile üç derse kadar uygulanmasına ve üç ders sınavları sunum, ödev, rapor, araştırma ödevi, proje ödevi vb. etkinliklerle ölçülmesine karar verilmiştir. 2019-2020 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı tek ders sınavları 20 -24 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Tek Ders Sınavına katılmak isteyen öğrencilerimizin 06-15 Temmuz tarihleri arasında dilekçelerini imzalı bir şekilde [email protected] adresine e-mail yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Tek Ders Sınav Başvuru Dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.