Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü
04.04.2019

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ YAPILDI

Seydişehir MYO 1. Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü 04.Nisan.2019 tarihinde “MEZUNİYET SONRASI İŞ HAYATI” konulu etkinlik düzenledi.Etkinliğe konuk olarak Makine Programı mezunlarından, Konya Çimento San. A.Ş. Alternatif Yakıtlar Tesis Sorumlusu Emin İlker OBALAR konuşmacı olarak katıldı.Etkinlikte açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nazım ERKOÇ yaptı, etkinlik Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Hüseyin ARIKAN 'ın konuşmasıyla devam etti.Etkinliğin son bölümünde ise moderatörlüğünü Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Hüseyin ARIKAN 'ın yaptığı, Makine Mühendisi Emin İlker OBALAR’ ın sunumuyla öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı. MEZUNİYET SONRASI İŞ HAYATI konulu etkinlik yüksekokul öğrencileri tarafından çok beğenildi.Program Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Hüseyin ARIKAN’ nın Emin İlker OBALAR’ a plaket takdimi ile sona erdi.