Elektronik ve Otomasyon Bölümü
08.04.2019

Mekatronik Programı öğrencilerimizin Toplumsal Sorumluluk Etkinlikleri

1.Bölümümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz İlçemiz Polis Merkez Amirliğini ziyaret ederek , Polis teşkilatının 174.kuruluş yıldönömünü  kutladılar.(10.04.2019)

2.Bölümümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz yerleşkemizde ağaç dikimi faaliyetnde bulundular.

3.Bölümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz İlçemizde bulunan Adile Baysal Kültür Merkezini ziyaret ettiler.

4.Bölümümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz Beyşehir'de bulunan Eşrefoğlu Külliyesini  (Cami, türbe, çeşme, bedesten, hamam, kitaplık ve bütün kompleksi saran külliye duvarı ve kapısı ile külliye oluşturulmuştur.) ziyaret ettiler.

5.Bölümümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz dili olmayan sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını periyodik olarak giderdiler.

6.Bölümümüz Mekatronik Programı öğrencilerimiz  yaşlı ve hasta ziyaretleri  yaptılar.