Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
07.01.2016

"Üniveritelerde Sosyal Sorumluluk ve Önemi" Konferansı

Makine Mühendisliği Topluluğu tarafından organize edilen "Üniveritelerde Sosyal Sorumluluk ve Önemi" Konferansı Seydişehir Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı olan Öğretim Görevlisi Yusuf UZUN tarafından gerçekleştirildi. Konferans öğrenci ve akademik personelinimizin yoğun ilgisi ile karşılandı.

Konferansın temel başlıklarını Üniversitelerde Sosyal Sorumluluk, Gönüllülük, Dünya ve Türkiye Üniversitelerindeki Sosyal Sorumluluk etkinlikleri, Öğrenci Topluluk Faaliyetleri ve Seydişehir'de gerçekleştirilen Sosyal Sorumluluk  aktiviteleri oluşturulmaktadır. Topluluk Başkanımız Doç. Dr. Hüseyin ARIKAN hocamız başta olmaz üzere konferansı sunan  Öğretim Görevlisi Yusuf UZUN hocamıza ve topluluk üyelerine düzenledikleri konferanstan dolayı teşekkür ederiz.