Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
20.07.2017

Mühendislik Fakültelerimizin Dekanları Ereğli’de Bir Araya Geldi

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Özdemir, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Oğuz ve mühendislik fakülteleri öğretim üyelerinin katılımı ile Ereğli’de istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda üniversitemiz mühendislik fakülteleri arasında 2017-2018 eğitim-öğretim yılı planlaması, ders programları, öğretim üyesi, laboratuvar kullanımı gibi alanlarda karşılıklı destek ve işbirliği kararı alındı.

Toplantı hakkında düşüncelerini dile getiren Ereğli Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hidayet Oğuz, “Biyosistem Mühendisliği ve Enerji Sistemleri Mühendisliği bölümlerine bu yıl öğrenci alınacak. Dolayısıyla üniversitemiz mühendislik fakülteleri arasındaki işbirliğinin mühendislik eğitimine kalite katacağını düşünüyorum. Ayrıca son derece verimli geçen istişare toplantısının fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleşmesinden de ayrıca memnun olduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.