Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
02.06.2017

Yerleşkemizde Mezuniyet Heyecanı

Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi. Fakültenin mezuniyet töreninde konuşan Dekan Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Üniversite olarak iki misyonu önemsediklerini vurgulayıp; “Biri özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek, ikincisi kişilikli, ahlaklı, vatanını milletini seven, erdemli kişiler yetiştirmek" diye konuştu.

Seydişehir Meslek Yüksek Okulunda 8, Konya’da 3 bölümle faaliyet gösterdiklerini kaydeden Arıkan; “Makine Mühendisliği Bölümü ile beraber iki bine yakın öğrencimiz var. İyi bir kadroya sahibiz. Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Bölümlerinde ise öğretim üyelerimizi tamamladık.” dedi.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Tahir Yüksek, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Arıkan, Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Sezgin, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, öğrenci velileri ve diğer davetliler katıldı.

Öğrencilerin bu mutlu günü kep atma töreni ile sona erdi.