Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
02.05.2017

Fakültemiz Halı Saha Futbol turnuvasında Şampiyon Oldu

Üniversitemiz 2017 yılı Gençlik ve Kültür şöleni etkinlikleri kapsamında 28 Mart - 24 Nisan 2017 tarihleri arasında Konya'da yapılan Okullar arası halı saha futbol turnuvasında Fakültemiz şampiyon oldu.
Final maçında Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu 5-3 yenen fakültemiz mutlu sona ulaşan taraf oldu. Turnuvada B grubunda mücadele eden Fakültemiz, Seydişehir Meslek Yüksekokulu’nu  9-3, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesini 2-1, Diş Hekimliği fakültesini ise 4-2 yenerek grubunu birinci sırada tamamlayarak yarı finale çıktı. Yarı finalde İlahiyat Fakültesi maçını 7-1 kazanan takımımız finalde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile karşılaştı ve müsabakadan 5-3 lük skorla galip gelerek 2017 yılı okullar arası Halı Saha Futbol turnuvasının şampiyonu oldu. Fakültemiz  takımımın sporcu öğrencilerini ve hocasını tebrik eder başarılarının devamını dileriz.