Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
21.05.2014

Güncel Dini Meseleler Konulu Konferans

Prof.Dr. Orhan ÇEKER’in “ Güncel Dini Meseleler Konulu Konferansı gerçekleştirildi.

Seydişehir Kaymakamlığı, Seydişehir Belediyesi, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi, Seydişehir Meslek Yüksek Okulu ve Engelsiz Bilişim ve Girişimcilik Topluluğunun işbirliği ile Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Seyit Harun Veli Konferans Salonunda  “ Güncel Dini Meseleler ” konulu bir konferans düzenlendi. Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Orhan ÇEKER’in konuşmacı olduğu konferansa Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selman TÜRKER, Seydişehir Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Hüseyin ARIKAN, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Seydişehir Meslek Yüksekokulu Bilgisayar programcılığı Bölümü öğrencilerinden Mücahit KIRIMLIOĞLU’nun yaptığı Kur’an-ı Kerim ziyafetinin ardından konferansın açılış konuşmasını Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Selman TÜRKER yaptı.

Prof.Dr. Orhan ÇEKER; Ümmet-i Muhammed olmamızın nimetlerinden bahsetti ve sonrasında konferans sorulu cevaplı olarak devam etti.

Programın bitiminde Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Selman TÜRKER tarafından konuşmacı Prof.Dr. Orhan ÇEKER’e hediyesi takdim edildi.