Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
25.04.2014

Bologna Süreci Bilgilendirme Toplantısı

Bologna Süreci kapsamında hazırlanan AKTS Bilgi Paketlerindeki eksiklikleri gidermek amacıyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Muhsin Kar, Bologna Koordinatörü Doç.Dr. Mustafa Yavuz ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ali Osman Çıbıkdiken tarafından Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi ve Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerine yönelik “Bologna Süreci Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantı Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Seyit Harun Veli Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.

Toplantıda, “Bilgi Paketlerindeki Eksiklikler, Öğrenme Çıktısı Yazma ve İş Yükü Hesaplama” konuları hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verildi.