Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi
28.03.2014

Konya'nın Kültürel Değerleri Konferansımız gerçekleştirildi.

Fakültemiz Anadolu Gelişim Topluluğunun organize ettiği Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ali BORAN’nın konuşmacı olarak katıldığı “Konya’nın Kültürel Değerleri” konulu konferans, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Seyit Harun Veli Konferans Salonunda 27.03.2014 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Konferans öncesi Prof. Dr. Ali BORAN, Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Selman TÜRKER’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dilekleriyle tablo ve editörlüğünü yaptığı ve yeni basılan üç ciltlik “Yeşilin ve Medeniyetin Köprüsü Meram” adlı kitabı Fakültemiz Kütüphanesine hediye etti.

Daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve öğrencilerimizin katılımı ile  “Konya’nın Kültürel Değerleri” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferansta Konya’nın kültürel değerlerinin altı çizilerek anlatıldı.

Konferans sonunda Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selman TÜRKER, Konuşmacı  Selçuk Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Ali BORAN’a sunumundan dolayı teşekkür ederek plaket sundu.