Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
08.11.2021

İş Birliği Toplantısı

Necmettin Erbakan üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Konya İl Müdürlüğü arasında iş birliği toplantısı yapıldı.
               Meram Gençlik Merkezinde gerçekleşen toplantıya Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Koordinatörü Osman Bozdemir, Gençlik Hizmetleri Meram Gençlik Merkezi Müdiresi Rukiye Ülkü Demircioğlu, gençlik liderleri Duygu Altınbaş, Engin Çakıllar ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci topluluk başkanları katıldı.
              Toplantıda Gençlik Merkezlerinde yapılan çalışmalar değerlendirilirken Öğrenci Toplulukları Koordinatörlüğü ile birlikte yapılacak ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Programın sonunda katılımcılara Gençlik Hizmetleri Konya İl Müdürlüğü tarafından ikramlar yapıldı.