Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
20.10.2021

Öğrencilerimizi ÜNİ101Fest'le Karşılıyoruz

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ÜNİ101FEST başladı.

Pandemi döneminin ardından öğrencilerimizin üniversiteye dönüşleri ve üniversiteye yeni başlayan öğrencilerimizin oryantasyonu için düzenlenen ÜNİ101FEST, ilk olarak Köyceğiz Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi arkasında bulunan alanda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler geleneksel oyunlar, sportif faaliyetler ve yarışmalarla kaynaşarak eğlenceli dakikalar geçirdi. Müzik öğretmenliği bölümünün hazırladığı sazlı sözlü sahne performansıyla gençler gönüllerince eğlendi.

Fuat Sezgin Konferans Salonunda belli periyotlarla öğrencilere üniversite hayatı ve Konya hakkında tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Öğrenci toplulukları, kurum ve kuruluşların stantlarında da öğrencilere gün boyunca bilgilendirmelerde bulunuldu.

Köyceğiz Yerleşkesinde başlayan etkinlik, 21-22 Ekim’de Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesinde, 25 Ekim’de Ereğli Yerleşkesinde, 27 Ekim’de de Seydişehir Yerleşkesinde düzenlenecek.