Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
18.08.2022

Yamaç Paraşütü, Trekking, Tüplü Dalış ve Rafting Etkinlikleri

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sportif Faaliyetler Topluluğu ve Başkanlığımız tarafından Üniversitemiz de görev yapan Akademik ve İdari Personellerimize yönelik Yamaç Paraşütü (17 Temmuz - Karapınar/Konya), Trekking (23-24 Temmuz - Seydişehir/Konya),  Donanımlı Tüplü Dalış (06-07 Ağustos - Kemer/Antalya) ve Rafting (27-28 Ağustos - Köprülü Kanyon/Antalya) etkinlikleri düzenlenecektir.

ETKİNLİK PROGRAM DETAYLARI

Yamaç Paraşütü Tur Programı (17 Temmuz)

- Rektörlük hareket: 06:00
- Kahvaltı: 08:00
- Öğle yemeği (250 gr tavuk, 250 gr et ızgara): 13:00
- Tur ücreti: yol+kahvaltı +öğle yemeği+yamaç paraşütü: 350 tl
Notlar:
- Etkinlik pazar günü yapılacaktır.
- Etkinliğe katılım Üniversitemiz de görev yapmakta olan kişinin kendisi ile sınırlıdır.
- Hava muhalefeti vb. durumlardan dolayı Başkanlığımızın etkinliği erteleme, ileri bir tarihe alma ve iptal etme hakları saklıdır.

Doğa yürüyüsü tur programı (23-24 Temmuz)
- Rektörlük hareket: 06:00
- Etkinlik alanında kahvaltı (çorba) : 07:30
- Küpe çukuruna hareket: 08:30
- Öğle yemeği (250 gr tavuk, 250 gr et ızgara) : 14:00
- Serbest zaman etkinliği: 15:00
- Tur ücreti : kahvaltı+öğle yemeği+ yol: 100tl
Notlar:
- Etkinlikler cumartesi günü yapılacaktır. katılımın çok olması durumunda pazar günü de devam edecektir.
- Etkinlik ücretinin 20.07.2022 Çarşamba gününe kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Etkinlik ücreti belirtilen tarihe kadar getirilmediği takdirde ön kayıt yaptırmış personelimiz etkinliğe katılım sağlayamayacaktır.
- Hava muhalefeti vb durumlardan dolayı Başkanlığımızın etkinliği erteleme, ileri bir tarihe alma ve iptal etme hakları saklıdır.

Donanımlı tüplü dalış tur programı (06-07 Ağustos)
- Rektörlük hareket(5 ağustos): 23:00
- Kemer ilçesine varış, kumanyaların dağıtımı ve kahvaltı: 07:00
- Gruplar halinde dalış: 08:00
- Öğle yemeği (250 gr tavuk, 250 gr et ızgara): 12:30
- Tur ücreti: yol+kahvaltı +öğle yemeği+tüplü dalış: 150tl
Notlar:
- Etkinlik ücretinin 29.07.2022 Cuma gününe kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na elden teslim edilmesi gerekmektedir. Etkinlik ücreti belirtilen tarihe kadar getirilmediği takdirde ön kayıt yaptırmış personelimiz etkinliğe katılım sağlayamayacaktır.
- Donanımlı tüplü dalış ekipmanları dışında kalan malzemeleri katılımcılar kendileri temin edecektir.

Rafting tur programı (27-28 Ağustos)
- Rektörlük hareket: 23:30(26.08.2022)
- Gündoğdu plajında denize giriş: 16:00
- Tur ücreti: yol+kahvaltı+rafting+öğle yemeği:310tl
Notlar:
- Etkinlik ücretini 24.08.2022 Çarşamba gününe kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekmektedir. Etkinlik ücreti belirtilen tarihe kadar getirilmediği takdirde ön kayıt yaptırmış personelimiz etkinliğe katılım sağlayamayacaktır.
- Hava muhalefeti vb. durumlardan dolayı başkanlığımız etkinliği erteleme, ileri bir tarihe alma ve iptal etme hakları saklıdır.

Başvuru yapmak için Tıklayınız....