Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
29.11.2021

Badminton Kursu Hakkında

Üniversitemizde,personelimizin spor kültürünü artırmak maksadı ile hafta içi mesai bitiminde Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi hizmet binasındaki spor alanında ücretsiz Badminton kursu açılacaktır.
 
*Gerçekleştirilecek olan sportif ve rekreatif faaliyet haftada 1 gün, 70 dakika olarak belirlenmiştir.Kurslar saat 17:30 da başlayacaktır.
 
*Personelimizin spor kültürünü artırmak amacı ile gerçekleştirilecek bu faaliyete 36 erkek 24 kadın olmak kaydı ile toplam 60 personel sporcu kabül edilecektir.Erkek sporcular çarşamba ve cuma günleri,kadın sporcular salı ve perşembe günlerini ,eşli gelmek isteyen personel sporcularımız ise pazartesi gününü tercih edebilirler.
 
*Başvuruların belirlenen sayıyı aşması durumunda,katılımcı personel sporcular kura yöntemi ile belirlenecektir.Başvuruların az olması durumunda az olan gruplar fazla tercih edilen güne eklenir.Katılmak istediğiniz günü lütfen seçiniz.
 
*Personel sporcular , ilgilendikleri spor dalına yönelik aidiyet duygusunun gelişmesi ,kurslar tamamlandıktan sonra da bu kültürü devam ettirip faal olarak badminton sporunu icra etmeleri için raket ve topu kendilerinin getirmeleri istenir.
 
Talep Toplama ve başvurular :29 Kasım 2021 Pazartesi / 6  Aralık 2021 Pazartesi 
 
Grupların oluşturulması ve istenilen evrakların temini:6 Aralık 2021 Pazartesi /13 Aralık 2021 Pazartesi 
 
Kurs başlama tarihi : 20 Aralık 2021 Pazartesi saat 17:30'dur.       
 

BADMİNTON KURSU BİLGİ VE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...