Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başkanlığı
24.11.2020

Üniversitemiz Köyceğiz Yerleşkesinde Fidanlar Toprakla Buluştu

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği kapsamında Üniversitemiz Köyceğiz Yerleşkesinde fidan dikme etkinliği düzenledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu’nun yanı sıra yöneticiler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı etkinlikte yüzlerce fidan toprakla buluştu.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cem Zorlu, bugün verilen emeklerin gelecek için faydalı olacağını belirterek, “Gelecek nesillerin üniversitemize geldiklerinde yeşil bir kampüste okumaları için yerleşkemizin tamamını ağaçlandırmak için çabalıyoruz. Bu konuda kararlıyız. Öğrencilerimizi birer fidan olarak görüyoruz ve onlar, yetişerek geleceği şekillendirecekler. İnşallah bugün dikilen fidanlar da geleceğin ormanlarını şekillendirecek.” şeklinde konuştu.

Etkinlik Videosu İçin Tıklayınız....