Sağlık Bilimleri Enstitüsü
25.01.2023

2022-2023 Bahar Dönemi Kesin, Af ve Yatay Geçiş ile Kayıtları yapılan Yeni Öğrencilerimize Duyuru

Yeni Öğrencilerimize Duyuru

 
Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Kayıt Yenileme ve Ders Seçim İşlemleri
 
Enstitümüzde Tezli Yüksek Lisans ve Doktora kayıt yenileme işlemleri Akademik Takvimde belirtildiği üzere  30 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri arasında  aşağıda belirtilen hususlar göz önünde bulundurulup danışmanınız ile görüşerek Otomasyon Sistemi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler belirtilen tarihler arasında kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapmak zorundadır. tek şifre alarak otomasyon sistemine giriş yapıp danışman bilgisine ulaşılabilir

1.Harç borcu gözüken öğrencilerimiz (2. üniversitesi, dönem aşımı v.b. olanlar) Vakıfbank Şubelerinden, Vakıfbank ATM'lerinden veya Vakıfbank İnternet Bankacılığı aracılığı ile ilgili öğrenci numaranız kullanılarak yatırılabileceklerdir. Vakıfbankası dışında başka bir bankadan EFT ile IBAN numarasına harç ücreti yatırılmamaktadır. Harç ücreti sadece öğrenci numaranıza ilgili Vakıfbank kanallarından yatırılmaktadır. Harç ücretini yatırmayan öğrenciler OBS’ den dönem kayıtlarını yapamazlar.

2. Öğrencilerin danışmanları ile görüşerek ders seçimi yapmaları ve aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
 
  • - Öğrenci Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği zorunlu dersini daha önce almadıysa veya alıp başarısız olduysa mutlaka SAGBEORT 505 kodlu Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği dersini Ders kaydı kısmında Müfredat / Bölüm Dışı kısmına girerek Program kısmına Halk Sağlığı (Yüksek lisans öğrencileri için Halk Sağlığı Yüksek lisans programından ve doktora için Halk Sağlığı doktora programından) seçerek ekleme yapabilirsiniz.
  • - Öğrencilerimiz Enstitü sayfasını inceleyerek ders içerikleri, yönetmelikler, kılavuzlar, enstitü belgeleri ve uygulama esaslarına 
  • ulaşabilirler.
  • Öğrenci Numarasını Öğrenmek için tıklayınız.
  • Not: Yeni kayıt yapan öğrenciler daha önce lisansüstü programlarda aldıkları dersleri saydırmak istiyorlarsa SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖENTMELİĞİ uygun yapabilirler.