Sağlık Bilimleri Enstitüsü
27.08.2021

2021-2022 Güz Yarıyılı Bilim Sınavına Girmeye Hak Kazanan Doktora ve Yüksek Lisans (Tezli) Adayların Listesi

2021-2022 Güz Yarıyılı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Bilim Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin listeler ve sınav yerleri aşağıda verilmiştir.

Bilim sınavı 01 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 10:00’da yapılacaktır. Adayların Bilim Sınavı saatinden en az 15 dakika önce sınavın yapılacağı salonda bulunmaları gerekmektedir.

NOT: SİNİR BİLİMLERİ (Disiplinlerarası) doktora programının bilim sınavı 01 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15:00’de yapılacaktır. 

Adaylar sınava girebilmek için Nüfus Cüzdanı (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar) ibraz etmek zorundadırlar. Bunların dışında başka hiçbir belge sınava girmek için geçerli olmayacaktır. Eksik belgesi olanlar sınava alınmayacaktır.

Covid-19 tedbirleri kapsamında maskesiz sınava alınmayacaktır.

Adaylara duyurulur.

Anabilim Dalları Sınav yerleri ve iletişim Bilgisi için Tıklayınız.

Not: Sağlık Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Programına yeterli sayıda başvuru olmadıgı için açılmıyacaktır.

Bilim Sınavı Yüksek Lisans Aday Listesi

Bilim Sınavı Doktora Aday Listesi