Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
22.11.2018

AGROSYM 2018 Sempozyumu (4-7/10/2018)

Fakültemiz Beslenme Diyetetik Bölüm Öğretim Elemanlarından Prof. Dr. Abdullah ÖKSÜZ, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin KARA, Öğr. Gör. Şenay Burçin ALKAN, Öğr. Gör. Havvanur TAŞKIN ve Arş. Gör Meryem AYRANCI, Bosna-Hersek’te 4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen  AGROSYM 2018 sempozyumunda sözel ve poster bildirilerini sundular.  Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Abdullah ÖKSÜZ, “Comparison of lipid, fatty acid, fillet yield and sensory properties of aqua-cultured sea bass farmed in eastern Mediterranean and Aegean sea” başlıklı sunumu ile jüri tarafından en iyi sözlü sunum ödülüne layık görüldü. Prof. Dr. Abdullah ÖKSÜZ’ü başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.