Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi
22.08.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Ek Madde-1 (Ösym Puanı İle Yatay Geçiş) İlanı

Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
Sağlık Yönetimi Bölümü
Sosyal Hizmet Bölümü

KAYIT TARİHLERİ : 23-26 Ağustos 2022
KAYITTA İSTENEN EVRAKLAR:

ÖNEMLİ :
Fakültemiz programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları şahsen ya da kanuni temsilcileri (noter vb.) tarafından yaptırılacaktır.
Ayrıca öğrencilerin kayıttan sonra https://www.erbakan.edu.tr/ adresinden şifrelerini almaları, OBS (öğrenci bilgi sistemi) üzerinden fotoğraf yüklemeleri ve intibak muafiyet işlemlerini buradan takip etmeleri gerekmektedir.
Kayıt yaptıran öğrencilerin intibak ve muafiyet işlemleri sonucu Öğrenci İşleri birimince OBS'ye tanımlanacak olup ders kayıtları akademik takvimde belirtilen süreler içerisinde öğrenciler tarafından yapılacaktır.