Personel Daire Başkanlığı
06.07.2020

21.06.2020 Tarihli Sürekli İşçi Kurası Hasta Bakımı ve Temizliği Mülakatı Yedek Sıradan Devam Edecektir

#İSTENEN BELGELERİN EKSİKSİZ OLARAK MÜLAKAT SINAVI GÜNÜNDE GETİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

#BELGELERİNİN EKSİK OLDUĞU ANLAŞILAN ADAYLAR MÜLAKAT SINAVINA ALINMAYACAKTIR.

#ADAYLAR MÜLAKAT SINAV SAATİNDEN EN AZ 15 DAKİKA ÖNCE MÜLAKAT SINAVI ADRESİNDE HAZIR BULUNACAKLARDIR.

# BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Hasta Bakımı ve Temizliği kadrolarına başvuran yedekler için mülakat sınavı Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi E Blok Konferans Salonu Hocacihan Mah. Abdulhamid Han Cad. No:3 (Yeni Hastane) adresinde olacaktır.

* MÜLAKAT SINAV TARİH VE SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

MÜLAKAT SINAVINA GELİRKEN GETİRİLECEK BELGELER (HASTA BAKIMI VE TEMİZLİĞİ)

1. Başvuru Dilekçesi

2. Nüfus Cüzdanı aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

3. Son bir ay içerisinde alınmış Adli Sicil Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

4. Konya il sınırları içerisinde ikamet ettiğini belgeleyen Yerleşim Yeri Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

5. Orta öğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olduğuna dair diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı ile birlikte 1 adet fotokopisi

6. Erkek adaylar için son bir ay içerisinde alınmış Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet sistemi üzerinden de alınabilir.)

7. Aile hekimliği ya da özel sağlık kuruluşundan alınacak en az tek hekim sağlık raporu (İşyeri Hekim raporu kabul edilmeyecektir)