Turizm Fakültesi
YOKSIS üzerinden veriler haftalık olarak senkronize edilmektedir. Bu nedenle YOKSIS üzerinden yapılan anlık güncellemeler her hafta pazartesi günü itibariyle aktif olmaktadır.

Kişisel Bilgiler

DOÇ.DR. YILMAZ SEÇİM

Necmettin Erbakan Üniversitesi
Turizm Fakültesi
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı

E-posta :

Yönetilen Tezler

Son Güncelleme: 14.04.2024

Yüksek Lisans Devam Ediyor

EDA SAKA
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Devam Ediyor

GÖZDE ÇALMAZ
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Devam Ediyor

CEMİL USLU
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

NEVİN AKYOL
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

SAMET CAN AKSU
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Devam Ediyor

EVREN NAS
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

NADİDE AFRA GENÇ
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Turizm Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Devam Ediyor

MEHMET KORU
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

ÖMER YÜCEL AVŞAR
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

BERKAY SEÇUK
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

DİLEK ÇOŞAN
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı

Yüksek Lisans Tamamlandı

KÜBRA BULUT
Necmettin Erbakan Üniversitesi
Sosyal Bilimler Enstitüsü
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalı