2018 DGS ile Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

Kayıt Tarihleri : 21-27 Eylül 2018

Kayıt sırasında üniversitemiz tarafından istenen belgeler,

1. Mezun olunan Önlisans ve Ortaöğretim kurumundan alınan diplomaların aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi.

2. Transkript Belgesi. (Onaylı)

3. Mezun olduğu Meslek Yüksekokulundan alınmış ders içeriği. (Onaylı)

4. Son 6 ay içinde önden çekilmiş 6 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda vesikalık fotoğraf.

5. Harcın ödendiğini gösteren banka dekontu (ikinci üniversite harcı yada ikinci öğretim öğrencileri için) (Tüm Vakıfbank Şubelerinden  öğrenci numaranız ile ödeme yapabilirsiniz)

6. Havacılık Yönetimi Programına kayıt yaptıracak öğrenciler;

*Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmadığını belgelemek zorundadırlar.

*Ayrıca mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden alacakları sağlık raporu ile belgelemeleri gerekmektedir. (işitme kaybı/eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb.)

Öğrenci numaranızı ve harç miktarınızı öğrenmek için tıklayınız…(Pazartesi günü bakabilirsiniz.)

Kayıt işlemleri ilgili Fakülte ve Yüksekokullarca yapılacaktır.