Yarışma Etkinliği Duyurusu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde lisans öğrencilerine yönelik köprü yarışması etkinliği düzenlenecek olup, 26 Nisan 2019 Cuma günü fakültemiz C blok 2. katta gerçekleştirilecektir. Yarışma Kuzey Boru firması tarafından desteklenmektedir.

Yarışma kapsamında en az 2 ve en fazla 5 kişilik takımlara, 5 er paket makarna ve silikon verilecektir. Yarışmacı takımların, verilen malzemelerle, şartnamede verilen geometriye uygun köprü yapması istenecektir. Takımlar kayıt için, Prof. Dr. Hasan Hüsnü KORKMAZ 'a başvuracaktır. Köprü geometrisini gösterir tasarım çıktısını A4 ebadında alarak ön eleme için teslim edeceklerdir. Elemeyi geçen takımlara malzeme verilecektir. Yarışmaya katılan takımlar, yarışma günü saat 9.00 da yarışma yerinde hazır bulunacak ve köprü maketlerini sergileyecektir. Maketle birlikte bir poster hazırlanacak ve sergilenecektir. Yarışmaya lisans seviyesinde öğrenci olan herkes katılabilir. Necmettin Erbakan Üniversitesi dışından da yarışmacılar katılabilirler. Yarışmayla ilgili daha fazla detay için hhkorkmaz73@hotmail.com adresine mail ile sorular iletilebilir.

Yarışmada sonucunca ilk 3 takıma para ödülü mevcuttur.

Şartname için tıklayınız...