Mevlana Değişim Programı Koordinatörlüğü
04.03.2019

Mevlana Değişim Programı Sınava Girmeye Hak Kazanan ve Sınav Başvurusu Geçersiz Sayılan Öğrencilerin Listesi

Değerli Öğrenciler,

Mevlana Değişim Programı Kapsamında başvuruların değerlendirmesi neticesinde sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi aşağıda bulunmaktadır. Sınav Üniversitemizin Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 08.03.2019  tarihinde saat 16:00'da Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi B-1 Blok Kat 1'de yapılacaktır. Sınav Salonu ise sınav günü dersliklerin boş olma durumuna göre belirlenecek olup öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğüne (B-1 blok kat 1) gelerek sınav salonunu öğrenebileceklerdir.

Bu nedenle sınav  günü aksiliklerin yaşanmaması adına öğrencilerin sınav saatinden en az 30 dakika önce Yabancı Diller Yüksekokulunda bulunmaları gerekmektedir.

Mevlanalana Değişim Programı Kapsamında Sınava Girmeye Hak Kazanan ve Sınav Başvurusu Geçersiz Sayılan  Öğrencilerin Listesi için tıklayınız.