18.09.2020

TEBRİK: DOÇ.DR.ONUR BİLGE

Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji AD. ve Spor Hekimliği AD. Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Onur BİLGE hocamız;

1. Avrupa Spor Travmatolojisi, Diz Cerrahisi ve Artroskopi Derneği’nin (ESSKA) resmi klinik dergisi olan ve Uluslararası “SCI” indeksinde yer alan “Knee Surgery, Sports Traumatology, Arthroscopy” (KSSTA) dergisinin Yayın Kurulu’na (“Editorial Board”) seçilmiştir.

1. Amerikan Ortopedik Cerrahi Akademisi’nin resmi klinik dergisi olan ve Uluslararası “SCI-Expanded” indeksinde yer alan “Journal of American Academy of Orthopaedic Surgeons” (JAAOS) dergisinin Türkçe Edisyonu’na (“JAAOS - Turkish Edition”) Yardımcı Editör olarak seçilmiştir.

Kendisini tebrik eder, yeni görevlerinde ve bilimsel çalışmalarında başarılar dileriz.