Tıp Fakültesi
31.01.2017

2017 ERASMUS+ ve STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

2017 ERASMUS+ ve STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Erasmus Öğrenim Hareketliliği ile öğrencinin en az bir dönem öğrenim görmesi, Erasmus staj Hareketliliğinde ve Konsorsiyum Staj Hareketliliği ise Avrupa ülkelerinden birisinde belirli bir süre staj yapması beklenmektedir. Erasmus Staj Hareketliliğinde ve Konsorsiyum Staj hareketliliği farklı staj programları olup her ikisine de başvuru yapılması yararlanıcının programdan istifade etme şansını artıracaktır.

 

En az bir ders dönemini tamamlamış ve en az 2.20/4.0 not ortalamasına sahip tüm öğrenciler başvurabilir.

 

Başvurunuzu online olarak http://onlinebasvuru.konya.edu.tr/basvur/7 adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Başvurunuzu kaydettikten sonra başvuru formunun çıktısını mutlaka almanız gerekmektedir. Dolayısıyla başvurunuzu yazıcı bağlantısı olan bir bilgisayarda gerçekleştiriniz. Başvuru formu çıktısına fotoğraf yapıştırıp dil sınavına getirmeniz gerekmektedir. Erasmus ofisine veya Fakülte Koordinatörlüğüne teslim edilmeyecektir. Bu belge, Erasmus Başvuru Belgesi ve Yabancı Dil Sınavı Giriş Belgesi olarak kullanılacak ve sınav günü sınav görevlileri tarafından teslim alınacaktır.

 

Başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde kapanacaktır.

 

Yabancı dil sınavları 11 Mart 2017 tarihinde yapılacaktır.

 

Detaylı bilgiye https://konya.edu.tr/erasmus/duyuru/6990/2017-erasmus-hareketliligi-basvurulari-baslamistir adresinden ulaşabilirsiniz.