Tıp Fakültesi
22.02.2018

2017 Yılı Yandal Uzmanlık Sınavında (YDUS) Fakültemize Yandal Araştırma Görevlisi olarak başlayacaklardan istenecek belgeler

Kayıt Tarihleri :    21 Şubat 2018 tarihinden itibaren 10 (on) iş günü içerisinde.
(Son Başvuru   : 6 Mart 2018  tarihi mesai saati bitimine kadar)

*Kurumlarda Sözleşmeli Çalışanlar Açıktan Atanacaklar Gibi Belge Hazırlayacaklar.

AÇIKTAN ATANACAKLARDAN İSTENECEK BELGELER:

1. Dilekçe * Tıklayınız*
3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4.YDUS Sonuç Belgesi (İnternet Çıktısı Olabilir)
5. Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi
6- Uzmanlık Belgesi (Noter Tasdikli) yoksa Uzmanlık Sınav Tutanağı (Aslı Gibidir)
7. Askerlik Terhis Belgesi veya Bedelli Muafiyet Belgesi veya Tecil Belgesi (Tecil Belgesi Son 6 Ay)
8. Adli Sicil Kaydı
9. Sağlık Kurulu Raporu

(Tam Teşekküllü Hastanelerin Sağlık Kurullarından Alınacak Sağlık Kurulu Raporu)
10.  Fotoğraf (12 Adet)
11. Kamu Kurumlarında daha önce görev yapmış olanlardan en son görev yaptıkları kurumlardan alacakları hizmet belgesi