Tıp Fakültesi
15.11.2019

01 EKİM – 31 EKİM 2019 TARİHLERİ ARASINDA GÖREVE BAŞLAYAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

01 EKİM – 31 EKİM 2019 TARİHLERİ ARASINDA

 GÖREVE BAŞLAYAN ÖĞRETİM ELEMANLARI

 

Dr. İbrahim TATAR, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp Anabilim Dalında 01 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Doktor Öğretim Üyesi Dr. Kadir KÜÇÜKCERAN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp  Anabilim Dalında 02  Ekim 2019  tarihinde Doktor Öğretim Üyesi olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Seda Begüm CARI, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalında 10 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Muhammed Furkan GÜL, Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalında 16 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Mücahit TAŞER, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları  Anabilim Dalında 17 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Uzm.Dr.Ayşe Seda EREN, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji Anabilim Dalı  Algoloji Bilim Dalında 17 Ekim 2019 tarihinde Yandal Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Prof.Dr.Hasan ACAR, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Genetik Anabilim Dalında 23 Ekim 2019  tarihinde Öğretim Üyesi olarak görevine başlamıştır. 

Dr. Oğuzhan YILMAZ, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Acil Tıp  Anabilim Dalında 23 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr.Salih İNCE, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Anesteziyoloji ve Reanimasyon  Anabilim Dalında 28 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr.Emine GÜL BALDANE, Fakültemiz Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı Anabilim Dalında 30 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

Dr.Muhammet Ali ÇAKMAK, Fakültemiz Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalında 31 Ekim 2019  tarihinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görevine başlamıştır. 

 

Tıp Fakültesi ailesi olarak aramıza yeni katılan

Öğretim elemanlarımıza görevlerinde başarılar dileriz.

 

Prof.Dr. Celalettin VATANSEV

Dekan