Meram Meslek Yüksekokulu
13.03.2024

"Zeolit maddesi ile antibakteriyel su filtresi üretimi" Teknofest Projesine Üniversitemizden Destek

Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim üyeleri olarak Vali Necati Çetinkaya Ortaokulu Öğretmenleri ve öğrencilerini Mühendislik Fakültemizde ağırladık. Fen Bilimleri Öğretmeni Münevver ODABAŞI danışmanlığında TEKNOFEST yarışması kapsamında “Zeolit maddesi ile antibakteriyel su filtresi üretimi” konulu proje çalışmalarını yürütme aşamasında Üniversitemizden destek istediler. Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Lokman GEMİ ve Doç. Dr. Tuba Bahtlı hocalarımız birlikte proje destek olma kararı aldılar.

Üniversitemiz Öğretim Üyeleri, Fen Bilimleri Öğretmeni Münevver ODABAŞI, 6/G sınıfı öğrencilerinden Emine Elif KUZU ve Zeynep APAK ile birlikte üretimin gerçekleşeceği laboratuvar ortamları oluşturuldu. Proje süresince, üniversitemiz ve öğretim üyesi hocalarımız imkanları dâhilinde projeye destek olmaya devam edeceklerini açıkladılar. Kıymetli Doç. Dr. Lokman GEMİ ve Doç. Dr. Tuba Bahtlı hocalarımıza Genç Araştırmacıları destekledikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.