Meram Meslek Yüksekokulu
12.01.2024

Üniversite Öğrencilerinden Lise Öğrencilerine Kitap Yardımı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri, Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında, üniversiteye girecek lise öğrencilerine sınava hazırlık kitapları hediye etti. Kampanya, Meram Gençlik Merkezi ve Meram Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi iş birliğiyle yürütüldü.

Kampanyanın amacı, öğrenciler arasında dayanışma ve paylaşma duygusunu geliştirmek, eğitime katkı sağlamak ve sınava giren öğrencilerin motivasyonunu artırmak olarak belirtildi. Kampanya kapsamında toplanan kitaplar, üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencilerine ulaştırıldı.

Kampanyaya katılan öğrencilerden biri olan Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencisi Ayşegül Ekici, “Gönüllülük Çalışmaları dersi sayesinde hem kendimizi hem de çevremizi geliştirme fırsatı bulduk. Üniversite sınavına girecek arkadaşlarımıza kitap desteği sağlamak, onlara moral vermek ve başarılarını artırmak istedik. Bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” dedi.

Kampanyaya destek veren Meram Gençlik Merkezi Müdürü Dilek Ceviz ise, “Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerinin gönüllülük ruhuyla yaptıkları bu kampanyayı takdir ediyoruz. Gençlik merkezi olarak, eğitime ve gençliğe yönelik her türlü projeye destek vermeye hazırız. Kampanyada yer alan öğrencileri ve dersin sorumlu hocası Öğr. Gör. İrfan Arguz’u kutluyoruz.” diye konuştu.

Kampanya hakkında bilgi veren dersin sorumlu hocası Öğr. Gör. İrfan Arguz da, öğrencilerinin gönüllülük bilinciyle hareket ederek dersin ruhuna ve içeriğine sahip olduklarını ifade etti. Arguz, kampanyaya katkı sağlayan Meram Gençlik Merkezi ve Mehmet Akif İnan Anadolu Lisesi yönetici ve öğrencilerine teşekkür ederek, Yüksekokul yönetimine de verdikleri katkıdan dolayı şükranlarını sundu.