Meram Meslek Yüksekokulu
27.12.2023

Teknik Gezi

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı 2.sınıf öğrencilerimiz Tahıl Ürünleri Teknolojisi dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Öznur EYMİR öncülüğünde Ova Un Fabrikası A.Ş.' ye teknik gezi düzenlediler. Ova Un Fabrikası Üretim Müdürü Emel ERDOĞAN un üretimi, kalite kontrol süreçleri hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi ve Mesleki uygulama konusunda desteklerini sürdüreceklerini bildirdiler. Öğrencilerimiz son teknolojiyi kullanarak un üretimi gerçekleştiren Ova Un Fabrikasını yakından görme ve tanıma fırsatı buldular. Program sonunda öğrencilerimiz misafirperverlikleri ve ilgileri dolayısıyla Ova Un Fabrikası A.Ş. Üretim Müdürü Emel ERDOĞAN' a teşekkürlerini ilettiler.