Meram Meslek Yüksekokulu
20.12.2023

Aşçılık Programı Öğrencileri, Konya DSYB Süt İşleme Tesisini Ziyaret Etti

Yüksek okulumuzun Aşçılık Programı öğrencileri, hijyen ve sanitasyon uygulamalarını yerinde incelemek üzere Konya DSYB Süt İşleme Tesisine bir teknik gezi düzenledi. Gezi, Öğretim Görevlisi Evren NAS’ın nezaretinde gerçekleştirildi.

Öğrenciler, tesisin proseslerini yakından gözlemleme ve iyi hijyen uygulamalarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Bu deneyim, onların teorik bilgilerini pratiğe dökme ve sektördeki en iyi uygulamaları anlama konusunda değerli bir fırsat oldu.

Gezi sonunda, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Edip YILDIZ ve diğer yöneticiler öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgi ve alaka için Sn. YILDIZ ve yöneticilere teşekkür etti.

Öğrencilerimiz, bu ziyaretin ardından hijyen ve sanitasyon uygulamalarına dair bilgilerini pekiştirdi ve sektördeki en iyi uygulamalar hakkında değerli bilgiler edindi. Bu tür teknik geziler, öğrencilerimizin sektördeki gerçek dünya uygulamalarını anlamalarına yardımcı oluyor ve onları gelecekteki kariyerlerine hazırlıyor.