Meram Meslek Yüksekokulu
20.09.2023

Meram Myo Özel Güvenlik Ve Koruma Programından Büyükşehir Belediyesine Ziyaret

MERAM MYO ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA PROGRAMINDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET
 
 
               Meram Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. İrfan ARGUZ, Öğr. Gör. Murat ÇALIŞ, Öğr. Gör. Ali GİRAY Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü İrfan Mutlu’ya ve Konya Güvenlik A.Ş Genel Müdürü Mahmut ÜNLÜ’ye ziyarette bulundular.
 
               Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerinin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bu yıl staja başlamalarından dolayı bilgi alışverişinde bulunan hocalarımız, Üniversite ve Büyükşehir Belediyesinin işbirliği noktasında yapılacak çalışmalarda destekte bulunan Büyükşehir yetkililerine teşekkür ettiler.
 
               Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Güvenlik A.Ş Genel Müdürü Mahmut ÜNLÜ, hocalarımıza teşekkür ediyorum, Meram MYO Özel Güvenlik ve Koruma programının öğrencilerini Büyükşehir bünyemizde bu yıl ilk defa stajlarını yaptılar ve bu işbirliğimizin de uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum dedi.
              
Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü İrfan Mutlu’da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, bundan sonra ki süreçlerde de daha yakın ve aktif olarak çalışmayı temenni ettiğini söyledi.