Meram Meslek Yüksekokulu
01.07.2023

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ziyaret

21.06.2023 tarihinde Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim elemanlarımız Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ziyarette bulunmuşlardır. Ziyaret kapsamında Bölümümüz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programında dönem boyunca yürütülen uygulamalı dersler kapsamında göstermiş oldukları özverili katkılarından dolayı kendilerine Müdürlüğü muz adına teşekkür plaketi takdim edilmiştir.
Ziyaretimizde, Üniversiteler ve  farkli paydaş kurumlarla işbirliğinin güzel ve verimli örneklerinden birini gerçekleştirmenin, hem eğitim-ogretim adına hem de belediyecilikle sehir adına öneminin altını çizilerek, gelecek dönemlere dair planlar ve isbirligimizin devamlılığının  sürdürülmesi istisare edilmiştir.
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına, Daire Başkanı Cevdet İsbitirici beyefendiye ve nezdinde tüm çalışan eğitimci ve yardımcı personele  bölümümüz adına tekrar teşekkürlerimizi sunarız.