Meram Meslek Yüksekokulu
30.11.2022

İş Geliştirme, Marka ve Satış Uzmanı Can Bozyokuş Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi


Meram MYO’da Kariyer Söyleşilerinin 4.’sü, Marka ve Satış Uzmanı Can Bozyokuş’un Katılımıyla Gerçekleşti.
Meram Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı ve Gıda İşleme Bölümü ile Üniversitemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri; İş Geliştirme, Marka ve Satış Uzmanı Can Bozyokuş ile bir araya geldi. 
Programa Hasan Ekici Süt Ürünleri sahibi Hasan Ekici, Meram MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Öznur Eymir, Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut, Öğr. Gör. Engin Bozacı ve Öğr. Gör. Hümeyra Uslu katıldı.

Meram MYO Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut Kariyer Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen programların 4.’sü olduğunu hatırlatarak, söyleşilerin gençlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamasını temenni ettiklerini belirtip; konuk Marka ve Satış Uzmanı Can Bozyokuş’a teşekkürlerini iletti.                        

İş Geliştirme, Marka ve Satış Uzmanı Can Bozyokuş, yaptığı konuşmasında gençlere kendi hayatından örnekler vererek iş hayatındaki deneyimlerinden bahsetti. Öğrencilere gelişen teknolojinin de yardımı ile kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini söyleyerek, her bir gencin kendi alanında en iyisi olması için çabalaması gerektiğini vurguladı.

Konuşmacı Bozyokuş; “İyi cümlelerle kendini tanıtma konusunda iyi olun. Çok konuşmaktan ziyade etkili konuşmak nasıl olur bunu öğrenin. İngilizce öğrenmek gerektiği zaten artık hepinizin bildiği bir şey. Kepi attığınız gün her biriniz için yeni bir dönem başlamış olacak. Yapmanız gereken tasarımcıysanız en iyisini tasarlamak, reklamcıysanız en iyi fikri bulmak, gıdacıysanız en sağlıklı ürünü ortaya çıkarmaktır.” dedi.

Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonunda gerçekleşen program, soru-cevap bölümü ve plaket takdiminin ardından sona sona erdi.