Meram Meslek Yüksekokulu
11.11.2022

Grafik Tasarımı Bölümü Öğrencileri Milli Ağaçlandırma Gününde Kendi Fidanlarını Diktiler

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında 11.11 saat 11'de Alakova Mahallesinde kendi fidanlarını diktiler. 
11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde gençlerin biraraya gelerek, fideleri toprakla buluşturma projelerine önayak olan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, Alakova Mahallesinde daha sonra park alanı olacak olan yere yapılan ağaçlandırma çalışmasına gençlerin katılımının kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti.
Etkinliğe katılan Meram MYO Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Serpil Yakut ise öğrencilerin böyle önemli bir konuda sosyal sorumluluk sahibi olmalarının kendilerini gururlandırdığını ifade ederek gençlerin ağaçlandırma çalışmasında göstermiş oldukları gayretten ötürü memnun olduklarını söyledi.
Gönüllülük Çalışmaları dersi yürütücüsü Öğr. Gör. Hümeyra Uslu Circir ise projeye dahil olan öğrencilerine ve sürece katkılarından ötürü AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular'a teşekkürlerini iletti. 
Öğrencilerin hem toplumsal konularda hassasiyetlerinin geliştirilmesi, hem de akademik anlamda Gönüllülük çalışmaları dersinin önemini vurgulayan Uslu, gençlerin geleceğe nefes olacak her bir fidanda emeklerinin olmasını önemsediklerini ifade etti.
Ağaçlandırma etkinliği fidanların toprakla buluşması, can suyunun verilmesi ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.