Meram Meslek Yüksekokulu
31.05.2022

Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuzun 2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılı değerlendirmesine yönelik düzenlenen Akademik Kurul Toplantısı Rektör yardımcımız sayın Prof. Dr. Muhittin Okumuşlar ve tüm akademisyenlerin katılımı ile Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi A-3 Blok 430 nolu salonda gerçeleştirildi.

Akademik Kurul Toplantısında kuruluşundan bu güne yüksekokulumuz öğretim elemanlarının eğitim- öğretim ile yapılan faaliyetler, yayınlar, öğrenci sayıları ve bölümler hakkında akademik yılın değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca toplantıda 2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı bahar dönemi içerisinde yapılması planlanan akademik ve sanatsal faaliyetlerin planlanmasının yanı sıra yüksekokulumuzun gelişimine yönelik bölüm başkanları ile öğretim elemanlarının görüşleri alındı.