Meram Meslek Yüksekokulu
25.07.2021

2020-2021 Bahar Yarıyılı Tek Ders / Üç Ders Sınavı

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nin 12. maddesinin 1. fıkrasının "ç" bendi gereği mezuniyeti için tek dersi kalan öğrencilere yapılmakta olan tek ders sınavları, pandemi sebebiyle 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ile sınırlı kalmak kaydı ile Üniversitemiz Senatosu'nun 02.07.2021 tarih ve 2021/07-21 sayılı kararı ile üç derse kadar uygulanması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda tek ders / üç ders sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin başvuru dilekçelerini eksiksiz doldurup, imzalı şekilde, renkli taratıp aşağıda verilen mail adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Tek ders / üç ders sınavlarına başvurabilmek için derslerin devam şartlarının yerine getirilmiş olması gerekmektedir. Tek ders / üç ders sınavları üniversitemiz uzaktan sınav platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.
Başvuru Dilekçesi için Tıklayınız.
Son Başvuru Tarihi: 03.08.2021 tarihi mesai saati bitimine kadar.
Sınav Tarihleri: 09.08.2021-11.08.2021 (Ayrıntılı sınav programı yüksekokul web sayfamızdan daha sonra duyurulacaktır.)
Başvuru Dilekçelerinin Gönderileceği Mail Adresleri:
[email protected] (Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı)
[email protected] (Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı)
[email protected] (Gıda İşleme Bölümü Un ve Unlu Mamuller Teknolojisi Programı)
[email protected] (Dişçilik Hizmetleri Bölümü Ağız ve Diş Sağlığı Programı)
[email protected] (Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü İlk ve Acil Yardım Programı)