Meram Meslek Yüksekokulu
25.03.2021

Kadına Yönelik Şiddete Karşı - Afiş Tasarımı, Kısa Film ve Karikatür Yarışmaları

Kütahya Valiliği’nin desteği ve Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliği ile Dünya’nın önemli sorunlarından biri olan Kadına Yönelik Şiddet” konusunda, “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BİR ADIM’DA SEN AT” mottosuyla Uluslararası Afiş Tasarımı, Kısa Film ve Karikatür Yarışmaları gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan yarışmaların başlama tarihi 12 Mart 2021 olarak belirlenmiştir. Ödüle ve sergilemeye layık görülen eserlerin sergilenmesi ile filmlerin gösterimi 25 Kasım 2021 “Dünya Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü”’nde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu yarışmalar hakkındaki bilgi ve duyuru afişlerine www.grafreedesign.org adresinden ulaşılabilir.