Makine Mühendisliği Bölümü
22.05.2023

Organizasyon Stajı hakkında önemli duyuru!

2022-2023 Bahar dönemi sonunda Organizasyon Stajı 30 iş günü olacak şekilde yapılacaktır. Bu stajı sadece imalat stajından başarılı olan öğrenciler yapacaklardır. Organizasyon stajını yapabilmek için İmalat Stajından başarılı olmak gerektiğinden, aynı yaz döneminde hem İmalat hem de Organizasyon Stajı yapılamaz. Sadece staj hariç diğer tüm derslerinden başarılı olan ve yalnızca stajları kalan öğrenciler yazın hem imalat hem de organizasyon stajlarını birlikte yapabilecektir.

Staj yapacak her öğrencinin staj yönergesini dikkatli okumasını ve Form 3 deki kriterlere  göre “Organizasyon Stajına” uygun bir firma bulması gerekmektedir. Ayrıca öğrencinin aşağıda belirtilen formları (FORM 1-2-3-4) doldurup gerekli yerleri firma yetkilisine imzalatıp en geç 13 Haziran 2023 tarihine kadar bölüm staj komisyonu üyesi Öğr.Gör. Vehbi BÜLÜÇ'e teslim etmesi gerekmektedir. Formlarda bilgi eksiklikleri bulunması ve Organizasyon Stajına uygun olmayan firmaların tespit edilmesi durumunda başvurular geçersiz kabul edilecektir.

FORM 1

FORM 2

FORM 3 (Staja uygun olması için en az 2 prosesin bir firmada olması gerekmektedir. Ayrıca staj yapılacak firmada en az bir Makine Mühendisi çalışıyor olmalıdır.)

FORM 4

STAJ AŞAMALARI

Not: Staj iş günü hesaplamalarında Resmi Tatil günlerini dikkate alınız.