Makine Mühendisliği Bölümü
12.02.2024

MMU-II Dersi danışman tercihi

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı için, son sınıfta verilmekte olan Makine Mühendisliği Uygulamaları II dersini alacak öğrenciler, 26 Şubat 2024 tarihine kadar, çalışmak istedikleri öğretim üyesi ile görüşerek anlaşmaya varmaları gerekmektedir. Öğretim üyeleri ile yüzyüze veya e-posta yoluyla irtibata geçerek karşılıklı mutabakata varılması yeterlidir. Öğrencilerimizin anlaşma sağladıkları öğretim üyelerini bölüme bildirmelerine gerek yoktur.  Öğretim üyeleri anlaşma sağladıkları öğrencilerin listesini bölüme bildireceklerdir. Etik açıdan da uygun olmayan bir davranışla, iki veya daha fazla öğretim üyesi ile anlaşan veya değişiklik durumlarını öğretim üyelerine bildirmeyen öğrencilere farklı danışman atanacaktır.

Öğretim üyelerinin proje konuları.

Her bir öğretim üyesinin kontenjanı 7 kişi olacaktır.

-------------------------------------------------------
Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı