Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
18.10.2019

Yüksekokulumuza Yeni Başlayan Öğrencilerimiz İçin Tanıtım Gezisi Düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuza yeni başlayan öğrencilerimiz için ‘Üniversite Hayatına Giriş’ dersi kapsamında Ereğli ve çevresinin değerlerini tanıma gezisi düzenlendi.

Öğrenciler, Öğretim Görevlisi Eray Günay rehberliğinde Ereğli’nin önemli noktalarını görme fırsatı yakaladı. Gezi kapsamında İvriz Kaya Anıtı ziyaret edilirken burada Barış Pınarı Harekatında görev yapan askerlere selam gönderildi.

Harekatta görev yapan güvenlik güçlerimize şükranlarını dile getiren Öğretim Görevlisi Eray Günay, “Gezilerimizde bize her zaman destek veren Okul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Fatih Süleyman Balık hocamıza ve katkılarından dolayı başta Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.