Konya Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu
21.05.2019

Öğrencilerimizden Çevre Temizliği

17 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzun Bilgisayar Teknolojileri, Elektrik ve Enerji ile Elektronik ve Otomasyon Bölümlerinin 1. sınıf öğrencilerinin Toplumsal Sorumluluk dersi ile Bilgisayar Teknolojileri Bölümü 2. sınıf öğrencilerinin Çevre Koruma dersi kapsamında Ereğli Belediyesi ile ortaklaşa çevre temizliği etkinliği gerçekleştirildi. Derslerin ve etkinliğin sorumlusu Öğr. Gör. Eray GÜNAY; “Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Kemal Akman Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak yaşadığımız şehre katkımız olması, temiz bir çevre için farkındalık ve duyarlılık oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Yunus Emre Parkı civarından Vakıfbank bölgesine kadar olan alanda öğrencilerimiz temizlik yaptılar. Halktan ve Belediye görevlilerinden de büyük takdir gören çalışmamız çok olumlu sonuçlar almamızı sağladı” şeklinde çalışmayı değerlendirdi.